Det med småt…

Hovedretten leveres i termokasser og kan holde sig varmt i op til et par timer – skal det stå længere kommer hovedretten klar til at sætte i ovnen sammen en en vejledning til hvad du skal gøre.

NavnBeskrivelsePris
Andebryst

med stegte kartofler, ananas salat & peber/dijon creme

DKK 145,00145
Farseret Kalkunbryst

med urtekartofler, paprikacreme & waldorf salat

DKK 98,0098
Helstegt Kalvefilet

stegt med pernod & selleri hertil fyldt bagt kartoffel & kalvecreme

DKK 165,00165
Helstegt Kalvefilet

med rejer, asparges, pesto kartofler & bearnaise sauce

DKK 165,00165
Helstegt Kalvemørbrad

med kartoffelsouffle, tomat/timian creme & valnøddesalat

DKK 189,00189
Helstegt Lammekølle

med flødebagte kartofler & basilikum sauce

DKK 125,00125
Helstegt Oksefilet

med bagt kartoffel, grillet tomat & bearnaise sauce

DKK 159,00159
Helstegt Oksemørbrad

fyldt med spinat & rejer hertil kartoffel soufflé & dijon sauce

DKK 185,00185
Helstegt Oksetyndsteg

med stegte kartofler, grillet tomat, bordelaise & bearnaise sauce

DKK 165,00165
Kalvesteg

med persille kartofler & kraftig kalvesky

DKK 98,0098
Kalvesteg stegt som vildt

med pommes rissole, waldorf salat & vildtfløde sauce

DKK 115,00115
Kjornhjortekølle

med provence kartofler & svampe sauce

DKK 199,00199
Langtidsbraiseret Oksebryst

med krydderkartoffelmos, Coleslaw & kraftig stegesky

DKK 98,0098
Oksesteg

med kartofler, glaseret løg & bordelaise sauce

DKK 98,0098
Peberstegt Oksemørbrad

med ovnbagt kartoffelmos, langtidsbagte tomater & peber sauce

DKK 185,00185
Rødvinsmarineret Svinekam

med timian kartofler, farseret tomater & purløgsbordelaise

DKK 105,00105
Stegt Skinke

med bagte rodfrugter, kartoffelgratin og timian creme

DKK 98,0098
Svinekam med sprød Svær

med kartofler & sky sauce

DKK 98,0098
Svinemørbrad

svøbt i Parmaskinke, hertil pommes lyonnaise & rosmarin sauce

DKK 115,00115
Urtefarseret Oksefilet

med flødebagte kartofler & estragon sauce

DKK 165,00165
Vildsvinekølle

med nøddestegte kartofler & abrikos sauce

DKK 159,00159