Det med småt…
Hovedretten leveres i termokasser og kan holde sig varmt i op til et par timer – skal det stå længere kommer hovedretten klar til at sætte i ovnen sammen en en vejledning til hvad du skal gøre.
Hovedretten leveres i termokasser og kan holde sig varmt i op til et par timer – skal det stå længere kommer hovedretten klar til at sætte i ovnen sammen en en vejledning til hvad du skal gøre.
Navn | Beskrivelse | Pris | price_hsort |
---|---|---|---|
Andebryst | med stegte kartofler, ananas salat & peber/dijon creme | DKK 145,00 | 145 |
Farseret Kalkunbryst | med urtekartofler, paprikacreme & waldorf salat | DKK 98,00 | 98 |
Helstegt Kalvefilet | stegt med pernod & selleri hertil fyldt bagt kartoffel & kalvecreme | DKK 165,00 | 165 |
Helstegt Kalvefilet | med rejer, asparges, pesto kartofler & bearnaise sauce | DKK 165,00 | 165 |
Helstegt Kalvemørbrad | med kartoffelsouffle, tomat/timian creme & valnøddesalat | DKK 189,00 | 189 |
Helstegt Lammekølle | med flødebagte kartofler & basilikum sauce | DKK 125,00 | 125 |
Helstegt Oksefilet | med bagt kartoffel, grillet tomat & bearnaise sauce | DKK 159,00 | 159 |
Helstegt Oksemørbrad | fyldt med spinat & rejer hertil kartoffel soufflé & dijon sauce | DKK 185,00 | 185 |
Helstegt Oksetyndsteg | med stegte kartofler, grillet tomat, bordelaise & bearnaise sauce | DKK 165,00 | 165 |
Kalvesteg | med persille kartofler & kraftig kalvesky | DKK 98,00 | 98 |
Kalvesteg stegt som vildt | med pommes rissole, waldorf salat & vildtfløde sauce | DKK 115,00 | 115 |
Kjornhjortekølle | med provence kartofler & svampe sauce | DKK 199,00 | 199 |
Langtidsbraiseret Oksebryst | med krydderkartoffelmos, Coleslaw & kraftig stegesky | DKK 98,00 | 98 |
Oksesteg | med kartofler, glaseret løg & bordelaise sauce | DKK 98,00 | 98 |
Peberstegt Oksemørbrad | med ovnbagt kartoffelmos, langtidsbagte tomater & peber sauce | DKK 185,00 | 185 |
Rødvinsmarineret Svinekam | med timian kartofler, farseret tomater & purløgsbordelaise | DKK 105,00 | 105 |
Stegt Skinke | med bagte rodfrugter, kartoffelgratin og timian creme | DKK 98,00 | 98 |
Svinekam med sprød Svær | med kartofler & sky sauce | DKK 98,00 | 98 |
Svinemørbrad | svøbt i Parmaskinke, hertil pommes lyonnaise & rosmarin sauce | DKK 115,00 | 115 |
Urtefarseret Oksefilet | med flødebagte kartofler & estragon sauce | DKK 165,00 | 165 |
Vildsvinekølle | med nøddestegte kartofler & abrikos sauce | DKK 159,00 | 159 |