1. Ejerskabsoplysninger

Skovbo Diner Transportable ejer og driver www.skovbodiner.dk

Du kan kontaktes os her:

Skovbo Diner Transportable
Ejbyvej 82B
4623 Lille Skensved, Ejby
Telefon: 40 74 21 16
Mail: kontakt@skovbodiner.dk

2. Cookies på vores webside

Cookies og hvordan de hjælper dig

Vores hjemmeside bruger cookies, på samme måde som de fleste andre hjemmesider gør, til at give dig en bedre oplevelse. Cookies er små tekstfiler der er placeret på din computer, tablet eller mobiltelefon når du bruger vores hjemmeside.

Vores cookies bliver brugt til følgende:

– Få vores hjemmeside til at fungere som forventet.
– Gøre at du ikke skal logge ind på “min konto” hver gang du bruger hjemmesiden.
– Sikre bedre sikkerhed og en hurtigere hjemmeside.
– Løbende at forbedre vores hjemmeside for dig.
– Måle hvordan du bruger vores hjemmeside.
– Gøre vores markedsføring mere målrettet (I sidste ende hjælper det os til at tilbyde de rette produkter til dig).

Vi bruger IKKE cookies til at:

– Indsamle personhenførbare informationer (uden din accept, eksempelvis når du udfylde kontaktformularen).
– Sælge data til 3-mand (eksempelvis annoncenetværk).
– Sælge personhenførbare informationer til 3-mand.

Du kan læse mere om vores cookies nedenfor:

Tilladelse til at vi må bruge cookies

Hvis indstillingerne i din browser du bruger til at tilgå denne hjemmeside er indstillet til at tillade cookies – antager vi, sammen med din fortsatte brug af hjemmesiden, at du acceptere at vi bruger cookies. Ønsker du at slette eller ikke anvende cookies fra vores hjemmeside kan du læse hvordan du gør dette nedenfor. Gør du dette vil det sandsynligvis betyde at vores hjemmeside ikke oprørere sig som forventet (det er eksempelvis ikke muligt at foretage køb via hjemmesiden).

Mere omkring vores cookies

Hjemmeside funktions cookies

Vores egne cookies

For at vores hjemmeside fungere bruger vi følgende cookies:

– Få vores indkøbskurv og check-out til at fungere.
– Bestemme om du som bruger er logget ind eller ej.
– Huske på dine indstillinger.
– Gøre det muligt at du kan lave anmeldelser af vores produkter og komme med kommentar.

Det er ikke muligt at fravælge disse cookies, da vores hjemmeside ikke vil fungere uden, ønsker du ikke disse cookies kan vores hjemmeside ikke anvendes.

Anonym besøgs statistik cookies

Vi bruger cookies for at følge hvor mange besøgende vi har på vores hjemmeside, herunder hvilken type teknologi de anvender under besøget (eksempeltvis Mac eller Windows, Computer, Tablet eller Mobil – dette sikre at vores hjemmeside altid vil virke på alle de forskellige kombinationer der besøger hjemmesiden). Hvor lang tid vores besøgende bruger på vores hjemmeside, hvilke sider de besøgende bruger – Alt sammen for at forbedre vores hjemmeside.

Vi bruger følgende statistik cookies:

– Google Analytics – Ønsker du ikke at Google Analytics skal registrere dit besøg kan du framelde dig her: Opt Out, Frameldingen gælder for alle hjemmesider der anvender Google Analytics. I forbindelse med frameldingen vil der blive gemt en cookie der husker dette valg.

Disse “statistik” programmet hjælper os også med at fortælle, på anonym basis, hvor vores besøgende kommer fra (søgemaskine/sociale medier/eller direkte), om de besøger har været på hjemmesiden før. Dette hjælper os med at forbedre vores produkter frem for at bruge pengene på markedsføring.

Slå cookies fra:

Det er normalt muligt at slå cookies fra via indstillingerne til din browser (du kan læse mere her om hvordan du gør dette, bemærk hjemmesiden er på engelsk og ikke en del af vores hjemmeside:  here). Ved at gøre dette vil vores hjemmeside ikke fungere efter hensigten – ligesom eksempelvis din netbank, og de store nyhedsmediers hjemmeside ligeledes ikke vil fungere, da cookies er en normal del af internettet.

3. Personoplysninger

Videregivelse af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger f.eks. ved at registrere dig, købe en vare eller deltage i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail. I forbindelse med køb eller tilmelding til en service er obligatoriske oplysninger markeret tydeligt på formularen. Afgivelse af øvrige oplysninger i forbindelse med køb eller tilmelding til en service er frivilligt.

Brug af personoplysninger

Personoplysninger bruges først og fremmest til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet.

Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos skovbodiner.dk, skal du rette henvendelse på ovenstående mail eller telefonnummer. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang. Vi kan dog ikke garantere 100 % sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.